L'especialització ens diferencia

Estudi de teràpies Vanessa Cristià

Homeopatia

 

L’homeopatia és un tipus de medicina alternativa no alopàtica caracteritzada per la utilització de preparats  que proporcionen al cos la informació necessària per autotractarse i millorar símptomes rápidament.

 

Va ser inventada a finals del segle XVIII pell metge Samuel Hahnemann. La seva premisa fonamental és “ el similar es cura amb el similar”. Les bases actives que s’utilitzen són substàncies pures simples d’origen mineral, vegetal o animal les quals, cadascuna d’elles està clasificada  i valorada pels seus efectes. Existeix un ampli conens homologat internacionalmente per cada principi homeopàtic.

 

Els remeis homepàtics no tenen prácticament quimics actius ja que están altament diluits. Cada component homeopàtic està associat a uns símptomes els quals palia i neutralitza  al aplicar-lo al pacient.

 

Contràriament amb el que passa amb la medicina clàssica,   la potència dels efectes curatius són més potents  quant més diluït està el principi homeopàtic. Una altra gran virtut és que al treballar amb dosis infinitessimals els efectes secundaris són prácticamente inexistents.

 

Més que Salut

Estudi de teràpies Vanessa Cristià

Carrer d'Antoni Torrent, 2

08350 Arenys de Mar, Barcelona
Telf: 937 923 682

info@mesquesalut.com

Centre acreditat per

política de cookies i privacitat

Visita'ns a Facebook