L'especialització ens diferencia

Estudi de teràpies Vanessa Cristià

Tractaments corporals

 

 

· MESOTERÀPIA CORPORAL

 

Aquesta tècnica permet introduir a la nostra pell una sèrie de preparats farmacològics amb àcid hialurónic, vitamines i oligoelements que estimulen el creixement de les cèl.lules de la pell, ajudant a remodelar el greix subcutani i permetent el drenatge natural dels desfets de la pell. Indicat  per  cel.lulitis, rejuveniments facials, flacidesa, estries, greix localitzat

 

· LIPOESCULTURA SENSE CIRURGIA

 

La Hidrolipoclàsia ultrasònica+ ona de xoc, és un tractament mèdic estètic que combina 3 tècniques en una, obtenint resultats comparables a la liposucció, sense cirurgia i sense passar pel quirófan.

 

· TRACTAMENT DE VARIUS SENSE CIRURGIA

 

Aquest tractament consisteix en la escleroteràpia amb microespuma, un dels tractaments amb millors resultats i que avui en dia es pot utilitzar per diferents tipus de varius, desde les més petites fins a les més avançades. És realitzat per un metge especialista en medicina estètica, entrenat específicamente en aquesta tècnica que requereix de gran precisió i destresa.

 

· CEL.LULITIS I ESTRIES

 

tractaments dels diferents tipus de cel.lulitis I estries amb diferents tècniques, amb els millors resultats.

 

· TRACTAMENTS CAPIL.LARS

 

Actualment existeixen tractaments per la caiguda del cabell molt efectius, tant per homes com per dones. Realitzem un diagnostic I tractament de les patologies més frequents que ocasionen al.lopecies. PRP, Mesoteràpia amb vitamines, Dermapen, són alguns dels tractaments que utilitzem.

 

· TRANSPLANTS CAPIL.LARS INJERT-FUE

 

L’extracció d’Unitats Foliculars (FUE) és la millor tècnica de la que disposem actualmente per obtener injerts de cabell de la zona donant. És Excel.lent per pacients que no es poden perpetre un període de 30 dies de repòs perquè la ferida cicatritzi correctamente.

 

Més que Salut

Estudi de teràpies Vanessa Cristià

Carrer d'Antoni Torrent, 2

08350 Arenys de Mar, Barcelona
Telf: 937 923 682

info@mesquesalut.com

Centre acreditat per

política de cookies i privacitat

Visita'ns a Facebook