L'especialització ens diferencia

Estudi de teràpies Vanessa Cristià

Medicina estètica

 

· MESOTERÀPIA FACIAL

 

Aquesta tècnica permet introduir a la nostra pell una sèrie de preparats farmacològics amb àcid hialurònic, vitamines i oligoelements que estimulen el creixement de les cèl.lules de la pell, ajudant a remodelar el greix subcutani i permetent el drenatge natural dels desfets de la pell. Està Indicat  per  cel.lulitis, rejuveniments facials, flacidesa, estries, greix localitzat...

 

· PEELINGS QUÍMICS CONTROLATS

 

És un tractament mèdic que permet eliminar capes de la epll, per corregir imperfeccions, cicatrius, pigmentacions, acné, eliminar arrugues. S’obté millor textura, lluminositat i color uniforme,

 

· FILS TENSORS DE PDO

 

Els fils de polidioxanona (PDO) són fils tensors fins que s’implanten a nivell de la dermis pera conseguir un efecte lifting SENSE cirurgia.

 

És un material reabsorbible i totalment compatible. Una vegada implantats produeixen un doble efecte lifting, cada fil genera una fibrosi tensora en els teixits circundants i s’indueix la gènesi del colàgen i elastina, millorant la tersura i fermesa de la pell.

 

· AUGMENT DE LLAVIS

 

Donar volum, perfilar i realzar els llavis. Utilitzem productes de farcit, segurs i probats durant anys, àcid hialurònic reticulat de les millors marques I amb la millor tècnica d’aplicació.

 

· TOXINA BOTULÍNICA TIPUS “A”, BOTOX

 

És el tractament més efectiu per reduïr les arrugues d’expressió, mínimament invassiu i amb mínimes complicacions.

 

Més que Salut

Estudi de teràpies Vanessa Cristià

Carrer d'Antoni Torrent, 2

08350 Arenys de Mar, Barcelona
Telf: 937 923 682

info@mesquesalut.com

Centre acreditat per

política de cookies i privacitat

Visita'ns a Facebook